Loteri Ramalan Mengejutkan

Loteri adalah sumber impian bagi kebanyakan kita. Angka-angka sihir 5 atau 6 dengan kekuatan untuk mengangkat kita dari kehidupan humor kita dan melonjak kita ke kekayaan dan kemuliaan. Kalaulah kita dapat memilih nombor yang betul … Sekiranya saja …

Bayangkan bagaimana rasanya memiliki ratusan juta dolar atau pound secara tiba-tiba (apabila anda mempunyai ratusan juta mata wang itu tidak penting) pakaian terbaik, kereta terbaik … Anda boleh pergi sepanjang hari. Tetapi peluang untuk menang sangat besar, bukan?

Baiklah, dari segi matematik, ya. Persamaannya agak mudah. Katakan anda mempunyai undian 6, maka kemungkinan untuk tidak dapat meramalkan kombinasi yang betul dapat diselesaikan seperti berikut: 50 X 49 X 48 X 47 X 46 X 45 hingga 1. Ini nombor besar percayalah. Jadi apa yang boleh anda lakukan untuk mengatasi kemungkinan?

Nah, firma ramalan loteri Lucky Feather ™ mengatakan ramalan 4d bahawa mereka dapat meramalkan semua nombor kemenangan untuk anda. Dan mereka hanya mengenakan satu pound untuk perkhidmatan tersebut. Rob Winchester, pengarah, memberitahu bahawa pasukan psikiknya telah meramalkan keputusan loteri dengan baik sehingga beberapa syarikat loteri telah membuat tawaran mahkamah tinggi agar dia ditutup.

Tetapi jika demikian, mengapa tidak semua orang membayar pasukannya untuk mendapatkan nombor kemenangan? Tentunya satu pound adalah pelaburan kecil berbanding hadiah utama dalam loteri? “Itu,” kata Rob. “Tetapi jumlah sebenar orang yang berani mencuba adalah sangat kecil. Ini sifat manusia. Sekiranya anda berjalan dengan orang yang tidak dikenali di jalan dan mengatakan bahawa anda mahu memberi mereka wang, hampir tidak ada yang akan mengambilnya. “Maksudnya, atau mempunyai motif gelap. Sama juga dengan kita. Walaupun semakin banyak pemenang loteri bersyukur pada hari mereka memutuskan untuk memberikan keraguan kepada Lucky Feather.”

Tetapi, kita tertanya-tanya, mengapa psikis tidak menyimpan nombor – dan jackpot – untuk diri mereka sendiri? “Pasukan kami adalah orang-orang rohani,” kata Rob. Mereka tidak berminat dengan keuntungan material. Mereka menikmati karma hebat yang mereka dapat dari membawa kebahagiaan kepada orang lain. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *